NEW-ENERGY.TV de zender voor energie en klimaat

 

Zoeken

Actueel


Samsom: we gaan doelen Energieakkoord halen! (het interview)
Lombok: auto's en PV als batterijen voor de wijk
TU Delft Solar University of the World
New Energy TV goes international

- deel pagina -

Missie

Sinds de oprichting eind 2005 heeft New Energy TV maar ÚÚn doel: het in beeld brengen van de energietransitie in Nederland. In een land waar de wetten van het polderen overheersen, valt het niet mee om grote stappen te maken. Een nieuw gevoel van urgentie en enthousiasme zal het verschil moeten maken.

Het klimaatakkoord van Parijs biedt een grote kans om de ontwikkelingen richting duurzame energie en energy-efficiency in Nederland een flinke opkikker te geven. New Energy TV hoopt daar met informatieve en ge´nspireerde videoproducties aan bij te dragen.

Als ongesubsidieerde onderneming proberen we ons zo aantrekkelijk mogelijk in de markt te prijzen, zodat ook kleinere organisaties zoals energieco÷peraties en MKB-bedrijven van onze diensten gebruik kunnen maken.

POSTADRES vanaf 1-12-2016:

Van Vredenburchlaan 45
2661 HE Bergschenhoek
The Netherlands

info@new-energy.tv


+ 31 10 521 2000
+ 31 6 422 97 246

Vestigingsadres:
New Energy TV BV
Hooghiemstraplein 160
3514 AZ Utrecht


nieuw op New-Energy.tv

Dutch Green Builing Week van start gegaan
Dutch Green Builing Week van start gegaan De Dutch Green Building Council organiseert vanaf vandaag, van 16 tot en met 20 september 2013, de derde editie van de Dutch Green Building Week. Deze week staat in het teken van duurzaam bouwen, wonen, werken en duurzame ... bekijk


Sponsors